Вівторок, 17 Вересня

HIGH-LEVEL або WOW-ЕФЕКТ: СИНЕРГІЯ ЕСТЕТИЧНОЇ МЕДИЦИНИ ТА ЕЙДЖ-МЕНЕДЖМЕНТУ

Бути красивими, мати доглянутий вигляд і пружну молоду шкіру — бажання більшості успішних людей, незалежно від соціального статусу та професії. Адже абсолютна задоволеність собою, коли тебе тішить навіть власне відображення в дзеркалі, є одним із найяскравіших відчуттів.

Марина Шагова — керівниця підрозділу естетична медицинау клубній системі керування віком “AM SYSTEM”
Марина Шагова — керівниця підрозділу естетична медицина
у клубній системі керування віком “AM SYSTEM”

Сьогодні в Україні наявні всі можливості в 50 мати вигляд, як у 30–35. Неймовірно? Але можливо. Це – синергія естетичної медицини та ейдж-менеджменту: краса зовні + здоров’я зсередини, поєднання технологій зовнішнього омолодження з внутрішнім. Ейдж-менеджмент ґрунтується на фахових знаннях про вікові зміни в організмі, вплив гормонів, їх коригування за допомогою здорового способу життя (ЗСЖ) + суплементів (вітаміни, мінерали, передгормони) + BHRT (Bioidentical Hormone Replacement Therapy) + Big Pharma та ін.

19 років унікального експертного досвіду в естетичній медицині

В естетичній медицині я працюю вже 19 років, останні 7 із яких — керую напрямом естетичної медицини в нашому сімейному бізнесі із чоловіком, який за освітою теж лікар, дерматовенеролог, кандидат медичних наук.

Протягом останніх двох десятків років ми вивчали різноманітні новинки профільної медицини по всьому світові, визначали найкращі й найефективніші з технологій, імплементуючи їх у наші клініки для наших клієнтів.

З командою лікарів ми володіємо ключовими доступними на сьогодні у світі методиками: від must have — ботоксу та філерів — до цілої низки інноваційних апаратних методик (лазери, ІPL-системи, сфокусований ультразвук) та унікальних нішевих біотехнології.

Одними з перших в країні ми почали застосовувати TOPlevel естетичної медицини — швейцарську технологію омолодження шкіри з використанням власних фібробластів Kleonika.

Саме ми забезпечили трансфер в Україну із Сеулу технолоії “SVF-терапія для її використання в естетичній медицині та трихології. Окрім SVF, ми також вже багато років використовуємо й інші різноманітні стовбурові клітини, які усувають зокрема й естетичні недоліки.

Наша команда має декілька патентів у галузі BioTech.

Усе нове я випробовувала на собі — ефект мені подобався. Але справжній WOWефект, що перевершив усі попередні, я отримала в останні п’ять років, коли відкрила для себе синергію ейдж-менеджменту та естетичної медицини.

Естетична медицина + ейдж-менеджмент = супердієво. Власний приклад

Це абсолютно новий рівень якості шкіри, її зволоженості й пружності. Завдяки ейдж-менеджменту, я бадьоро почуваюся навіть в такий скрутний час, маю достатньо сил та енергії, мої біологічні показники віку та здоров’я покращилися. І все це якнайліпше позначається на моєму зовнішньому вигляді. Я сьогодні, дивлячись у дзеркало, констатую беззаперечний факт, що у свої 40+ маю кращий і молодший вигляд та ще більше подобаюся собі, ніж мала в 35, коли в моєму житті вже була вся необхідна естетична медицина, але ще не було ейдж-менеджменту.

Як фахівець з естетичної медицини я ділюся своїм відкриттям з клієнтами. Адже це дає небачені досі можливості мати ще кращий і молодший вигляд протягом усього життя. Це буквально означає, що жінка чи чоловік у 50 можуть мати шкіру, зовнішніть 35-річних, якщо вони дотримуються ЗСЖ і використовують інші інструменти ейдж-менеджменту та естетичної медицини.

Для косметолога це звужує поле застосування технологій для омолодження шкіри до окремих проблемних зон і водночас збільшує їх ефективність: наприклад, інєкції для обличчя, шиї, декольте, тоді як решта шкірного покриву матиме гарний і здоровий вигляд просто завдяки ейдж-менеджменту.

Жодна технологія не підтягне так фігуру та не омолодить шкіру й тим паче не позбавить ожиріння, як це зробить здоровий спосіб життя і коригування рівнів та балансу гормонів, особливо, якщо вам за 35. Адже саме від балансу гормонів залежить наше здоров’я, самопочуття та реальна молодість. З віком так званих «гормонів молодості» в організмі стає все менше, переважають «гормони старості», що й проявляється ознаками старіння, зміною фігури та набором зайвої ваги. До того ж ураховуючи фактор стресу війни, що, як відомо МОЗ, уже зістарив українців на 10–15 років і б’є по гормональній системі навіть молодого організму, — варто перевіряти свої рівні гормонів, аби вчасно скоригувати й запобігти появі різноманітних симптомів і хвороб. Зробити це легко навіть онлайн, заповнивши в інтернеті «Брюссельський консультативний протокол» на 70 запитань.

Дефекти шкіри, які нарешті можна прибрати назавжди з ейдж-менеджментом

Завдяки ейдж-менеджменту в поєднанні з косметологічними процедурами можна нарешті позбутися недоліків шкіри, які раніше клієнтам вдавалося усунути лише частково й тільки на деякий час.

Набряки під очима, розацеа або купероз (червоні судинні зірочки на крилах носа та щоках), варикоз, сенильне лентиго (вікові коричневі пігментні плями), втрата тургору та еластичності шкіри — усі ці недосконалості спричинені насамперед дисбалансом гормонів. І якщо збалансувати гормони, першопричину, то дефекти не повернуться після видалення в косметолога.

Догляд за своєю завнішністю та послуги естетичної медицини — один з обов’язкових складників життя успішної людини XXI століття. І задля більшої дієвості їх слід поєднувати з ейдж-менеджментом, використовуючи всі досягнення та можливості сучасної медицини. Тож щиро раджу всім, хто хоче мати молодий вигляд і бути здоровим, стати кращою версією себе — вводити у своє життя ейдж-менеджмент.

Текст: Марина Шагова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *