Вівторок, 17 Вересня

ІСТОРІЯ УКРАЇНСЬКОГО ВИРОБНИКА ПОБУТОВОЇ ХІМІЇ ТА КОСМЕТИЧНИХ ДОГЛЯДОВИХ ЗАСОБІВ, ЯКИЙ, АДАПТУВАВШИСЬ ДО УМОВ ВОЄННОГО СТАНУ, УСПІШНО ТРИМАЄ ЕКОНОМІЧНИЙ ФРОНТ

Провідний український виробник екозасобів під торговельною маркою DeLaMark, що відповідають концепції Zero Waste, — «ДеЛаМарк» — перша українська компанія, яка отримала міжнародний екосертифікат «Жива планета» (за ISO 14024) на всю продуктову лінійку та, попри війну, залишається вітчизняним лідером з упровадження екоініціатив.

Олексій Веренікін - засновник компаніїї ДеЛаМарк
Олексій Веренікін – засновник компаніїї ДеЛаМарк

Історія компанії розпочалась у 2007 році з виробництва безфосфатних пральних порошків. Сьогодні в асортименті компанії є все, що потрібно для безпечного та якісного прання, прибирання й особистої гігієни. Всі засоби DeLaMark вироблено за сучасними рецептурами з безпечних складників найвищої якості, які відповідають світовим вимогам до екозасобів.

Навіть відома екоактивістка Ґрета Тунберг, від’їжджаючи з України, серед інших сувенірів вибрала екологічну зубну пасту від DeLaMark!

НАЙБІЛЬШЕ ВИПРОБУВАННЯ

З початком війни, як і більшість українських бізнесів, компанія DeLaMark була вимушена тимчасово призупинити діяльність заради безпеки працівників, позаяк і виробництво, і офіс розміщені в Києві. Як наслідок отримали різке скорочення обсягу реалізації продукції.

«Оскільки значний обсяг продажів компанії на початок повномасштабного вторгнення припадав на наш інтернетмагазин, а великі рітейл-мережі, де було представлено нашу продукцію, зупиняли роботу, ми навіть розмірковували над релокацією виробничих потужностей і офісу. Проте ми з командою вірили й віримо в Перемогу, тож уже за місяць після початку вторгнення колектив майже в повному складі повернувся на свої робочі місця, а за декілька тижнів відновили повноцінну роботу підприємства», — розповів виданню «ЧАС ПЕРШИХ» засновник компанії DeLaMark Олексій Веренікін.

«Найбільшим випробуванням для нашого виробництва, як і для всього українського бізнесу та національної економіки в цілому, стало довготривале відключення світла», — додав він.

I AM UKRAINIAN

У своїй діяльності компанія керується чотирма принципами:

  • чесність — виробник завжди готовий до відвертої розмови із замовником, постачальником чи партнером;
  • відповідальність за кожну дію, кожен продукт, кожну угоду;
  • соціальна залученість — продукти мають робити світ кращим;
  • постійний розвиток — виробник удосконалює рецептури, створює нові продукти й сервіси.

Дотримання цих принципів, а також любов до України та людей — це те, що мотивує компанію невпинно працювати попри всі складнощі!

Саме рішучість, мужність і стійкість українців надихнули на створення нової косметичної парфумованої лінійки з нішевими ароматами «I AM UKRAINIAN». Тож тепер в арсеналі компанії та багатьох українських родин є засоби, що стійкі не лише своїм ароматом, а й духом!

СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Соціальна відповідальність підприємства до та під час війни є однією з головних цінностей компанії DeLaMark!

Від самого початку створення компанія підтримувала різні соціальні проєкти, але під час війни запит на допомогу лише збільшується. Її потребують як військові, так і малозабезпечені родини й внутрішньо переміщені особи.

До допомоги залучено також і клієнтів компанії. Для цього достатньо в інтернет-магазині до вашого кошика разом із замовленням додати «Серце майбутнього». Всі кошти від його придбання йдуть безпосередньо до Благодійного фонду «Серця майбутнього», покликаного рятувати діток із вродженими вадами серця.

Соціальна відповідальність компанії DeLaMark
Соціальна відповідальність компанії DeLaMark

У мирний час на постійній основі компанія підтримувала людей з обмеженими можливостями, дитячі будинки та дітей, що залишилися без батьків, і надавала допомогу через партнерів і друзів: ГО «Закарпаття без сиріт», товариство інвалідів «Єдність», територіальний центр соціального обслуговування населення Солом’янського району Києва, Дитячий спортивний клуб «Пересвіт» (Харків), ГО «Долоні добра», Дитячий центр «Сонячне світло», координаційна рада ГО «Союз багатодітних сімей» та ін.

Звичайно, і з початком війни компанія не стоїть осторонь й активно займається волонтерською діяльністю. Допомагає Збройним силам України та українцям, які були змушені тимчасово покинути свої будинки. Також продовжує надавати гуманітарну допомогу в містах Буча та Ірпінь.

СТАЛИЙ РОЗВИТОК

Компанія підтримує принципи сталого розвитку у веденні бізнесу й дотримується політики відповідального споживання в офісі та на виробництві. Так уся пластикова тара централізовано здається на переробку партнеру — громадській станції сортування «Україна без сміття».

«Я впевнений, що навіть невеликий внесок кожної компанії, кожної людини є дуже важливим для нашої спільної перемоги. Наша місія — перемогти на всіх фронтах», — Олексій Веренікін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *